Cafea

Cea mai populara bautura din lume, Cafeaua, este si una dintre cele mai vandute produse ale firmei noastre. Comercializam o gama larga de produse din industria cafelei: cafea Aribica, cafea Robusta, cafea amestec in toate formele ei: cafea boabe, cafea macinata sau cafea capsule.

Cafea Conține 16 produse.

Subcategorii

 • Cafea boabe

  Cafeaua boabe este poate cel mai bun mod de a cumpara cafea. Este stiut faptul ca pentru a obtine un gust desavarsit al cafelei sau mai bine spus pentru face o cafea "adevarata" se tine cont de gradul de macinare al cafelei, timpul de contact al cafelei cu apa fierbinte si de prospetimea cafelei macinate.  

 • Cafea macinata

  Modul de preparare indicat pentru obtinerea cafelei perfecte este diferit. Asfel, cafeaua macinata marunt este recomandata pentru expresor intrucat in cateva secunde apa fierbinte trebuie sa "fure" aroma cafelei, in timp ce cafeaua macinata mai mare este recomandata pentru cafetiera intrucat contactul cafelei cu apa este de cateva minute.

 • Cafea capsule

  Cafeaua la capsule folosita de espressoare speciale, are avantajul ca de fiecare data ne ofera aceeasi cafea de calitate superioara, cu gust unic. Acest lucru este posibil intrucat capsulele contin amestec de cafea Robusta și Arabica în proporții variate, identic dozata.

 • Ceai

  Ceaiurile reprezinta pentru noi toti un deliciu si uneori o metoda curativa impotriva raceli. Firma noastra comercializeaza ceaiuri reconfortante, ale unor producatori consacrati.  

 • Vending

  Vending cunoscut si sub numele de "vanzare automata", permite firmelor sa comercializeze produse fara ca cineva sa urmareasca acest proces. Noi comercializam produse de tip vending pentru divese tipuri de automate. 

Se afişează 1-16 din 16 articole
Se afişează 1-16 din 16 articole