Transport intern si international

Despre DMT Euro Service departamentul transport intern si international

DMT EURO SERVICES ofera servicii de transport auto de marfa cu camioane cu prelata sau dube inchise, platforme si trailere de capacitati diverse pe diferite trasee rutiere internationale, atat pentru export cat si pentru import, dar si pe teritoriul national. Transportul este asigurat de o gama variata de mijloace de transport rutier marfa - cu diferite tipuri de carosari, folosindu-ne de propria flota de sprintere si tiruri.
Pentru transportul marfurilor dvs noi va punem la dispozitie mijloacele potrivite marfii dvs exact la locul si ora de incarcare specificata oriunde in Romania sau Europa.Servicii de transport marfa intern si international

Organizam transport rutier intern si international de marfa la preturi competitive pe intreg teritoriul Europei atat pentru export cat si pentru import in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar in tari precum: Bulgaria, Ungaria, Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Armenia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan etc.Cu noi, marfa ta ajunge in siguranta si la timp la un pret competitiv!

Principiile noastre sunt seriozitate, punctualitate, maleabilitate si transparenta.

Transporturile sunt realizate in conformitate cu comanda/contractul confirmate de ambele parti si in baza conventiilor internationale CMR/TIR. Alegerea mijloacelor de transport se face tinand cont de necesitatile speciale ale marfurilor transportate, urgenta livrarii, si nu in ultimul rand costul serviciului.

Bazandu-ne pe o echipa de profesionisti si datorita monitorizarii GPS a flotei noastre, datele si orele de livrare ale marfii sunt respectate in totalitate. Punem un accent deosebit pe punctualitate, precum si pe respectarea termenilor de livrare.

Avem o echipa de profesionisti care datorită pregătirii și experienței acumulate, oferă toate răspunsurile necesare pentru a organiza un transport corect si sigur sau pentru a aplica o strategie de transport în țările UE și CSI.Pentru comenzi sau intrebari legate de serviciile noastre de transport va rugam sa ne contactati

Echipa DMT euro-services.ro transport@euro-services.ro !!! 

Albota, Jud. Arges, Str. Ecologiei, Nr. 791
+40 732.143.255 - Mitrica Dragos   
+40 757.056.663 - Din Florin
E-mail: transport@euro-services.ro